Norskwebhosting
Beste Nettbutikk
Webhotell
Kontakt oss
Om oss
Copyright © 2016 - 2023 Norskwebhosting.no - Sidekart
Sircon
Sircon
Sircon
SIRCON.NO - WEBHOTELL
Alle våre webhotell kan nå leveres med WordPress eller Joomla ferdig installert og er helt klare til bruk.

WEBHOTELL FORDELER:

  • 30 dagers backup
  • 100% komplett WordPress
Sircon Norge
Webhotell inkludert domene med WordPress ferdig installert! Med våre webhotell så er domenet fritt inkludert 1. år. Alle våre webhotell har lagringsplass for nettsider, ubegrenset antall epostadresser og databaser. Inkludert 30 dagers backup og fri support.

Alle våre webhotell kan nå leveres med WordPress eller Joomla ferdig installert og er helt klare til bruk. Du bestemmer dette selv, men velger du dette er bestillingen fri for spørsmål om databaser, brukernavn eller passord! Alt er fra oss levert 100% klart til bruk.

Hastighet
Vårt nettverk er koblet med fiberforbindelse til Internett. Vi har 2xGb båndbredde mot Internett, noe som sikrer at linjene alltid er meget raske. Sammen med avanserte nettverksverktøy, overvåker våre teknikere trafikken, og oppgraderer linjekapasiteten ved behov.

Sikkerhet
Serverrommet vårt er brann- og fuktsikkert. Vi lagerfører de mest kritiske hardware-komponentene , hvis noe skulle svikte på våre egne eller kunders komponenter. Vi tar backup av alle data og de lagres i i 30 dager om ikke annet er avtalt.

Support
Epost: support@sircon.no
Telefon:  07384 eller 92034702